KUKA TEKEE
Ruuan ja kuvan ammattilainen
Olen Tero Honkaniemi, espoolainen ammattivalokuvaaja. Minulla on 20 vuoden kokemus ruoka-alan ammattilaisena ja lähes 10 vuoden kokemus valokuvaajana. 90-luvun loppupuolella aloitin viitisentoista vuotta kestäneen urani Helsingin ravintoloissa, kokaten mm. Ristorante Papa Giovannissa ja Ravintola Lasipalatsissa.
Lasipalatsin aikoihin aloitin työn ohessa restonomin opinnot Laurea ammattikorkeakoulussa, ja työharjoittelujen kautta päädyin elintarviketeollisuuden pariin. Aloitin työni HKScanilla ensin tuotekehityksessä, jossa vastasin valmisruoka-aterioiden makumaailmoista. Siirryin vähitellen työssäni markkinoinnin työtehtäviin, tehden kuluttajille suunnattuja ruokareseptejä, kuvia ja videoita HK ja Kariniemen brändeille.
Ruokakuvausten työllistäessä minua yhä enemmän, päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni valokuvaajan ammattitutkinnosta. Nyt yritykseni työllistää minut valokuvaajana ja sisällöntuottajana.
​
Missionani on tehdä ruokatuotteestasi niin houkutteleva, että kädet käyvät kauppojen hyllyillä.
​
Koulutukseni:
2019 Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT)
2011 Restonomi AMK, elintarvikemarkkinointi ja -myynti
1997 Ruokapalvelun perustutkinto, kokki
​
Kuvaan myös paljon muutakin kuin ruokaa. Muihin töihini voit tutustua osoitteessa www.terohonkaniemi.fi